Yangın Su Deposu İzolasyonu İçin Hazırız

Yangın su depolarının yalıtımı ve izolasyonunda 20 yılı aşkın tecrübe ve 10 yıl işçilik garantisiyle hizmetinizdeyiz. Hemen iletişime geçin, su deposu izolasyonu ihtiyaçlarınıza uygun teklifimizi iletelim, projenizi güvenle tamamlayalım.

yangın suyu deposu izolasyonu ve yalıtımı hizmeti

Çalıştığımız Markalar

3 Adımda Yangın Suyu Deposu İzolasyonunda Su Deposu İzolasyonu

3 adımda Yangın su deponuzun tüm izolasyon ihtiyaçlarını giderelim. Bizimle iletişime geçin, su deponuzla ilgili konuşalım, ihtiyaçlarınızı belirleyelim ve deponuzu en kaliteli malzemeler ve profesyonel ekibimiz ile sorunlarını giderip bakımını tamamlayarak teslim edelim.

1.

İletişime Geçin

Bizi arayın, iletişim formunu doldurun, e-posta veya WhatsApp ile ulaşın.

2.

Teklif Verelim

Su deponuzla ilgili ihtiyaçlarınızı detaylıca paylaşın. Size özel teklif hazırlayalım.

3.

Uygulayalım

En kısa sürede profesyonel ekibimiz ile projenizi kusursuz şekilde teslim edelim.

TELEFONUNUZU BIRAKIN, SİZİ ARAYALIM 📞

    Neden biz?

    Neden Yangın Suyu Deposu İzolasyonunda Mavi Depo’yu Tercih Etmelisiniz?

    Yangın Suyu Deposu İzolasyonunda ve diğer tüm yapılarda 20 yılı aşkın süredir su depolarının izolasyonunu ve yalıtımını yapıyoruz. Bu sayede yapının temeline su sızmıyor, yapının taşıyıcı sistemi zarar görmüyor. Su deponuz sayesinde, su kesilmesine karşı tedbirli oluyorsunuz. Dahası, su deponuz, içme suyuna uygun malzemelerle kaplanıyor. Su deposu izolasyonu bizim uzmanlığımız.

    • Kaliteli Malzeme
    • Tecrübe
    • Uygun Fiyat
    • 10 Yıl Garanti

    Hizmet Bölgelerimiz

    Türkiye’nin pek çok şehrinde bireysel kullanıcılara, ofis ve şirketlere, otellere, AVM’ler ve organize sanayi bölgelerine su deposu izolasyonu yalıtımı hizmetleri götürüyoruz. Hizmet bölgelerimiz konusunda daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Müşteri Yorumları

    Mavi Depo’dan Yangın Su Deposu Yalıtım Hizmeti Alanlar Neler söylüyor?

    10 yıl işçilik garantili yalıtım hizmetlerimiz ile kusursuz müşteri deneyimini hedefliyoruz. Su depolarınızın izolasyonunu uzman ekibimiz ve son teknoloji ürünler ile gerekleştiriyoruz.

    5 star rating
    5 star rating
    5 star rating
    5 star rating
    5 star rating
    “Organize Sanayi Bölgemizin 2 adet 1600 tonluk su deposunun yalıtımını, uzun araştırmalarımız neticesinde Mavi Depo’ya yaptırdık. Ne kadar doğru karar vermişiz. Tüm beklentilerimizi karşıladılar. İşe zamanında başlayıp, zamanında bitirdiler. Neyi nasıl yapacaklarını iyi biliyorlar. İş güvenliğini önemsiyorlar. 2017 yılından beri hiçbir sorun yaşanmadı depomuzda.”
    Erhan Koray

    GKOSB, Bölge Müdürü

    5 star rating
    5 star rating
    5 star rating
    5 star rating
    5 star rating
    “Tuzla Serbest Bölgedeki fabrikamızda toprak altında yer alan üç su depomuz var. Depoların su sızdırdığını ve sızan suların bina temeline yönlendiğini görünce ivedilikle su depolarımızın su yalıtımını yaptırmaya karar verdik. Tavsiye üzerine MaviDepo’ya ulaştık. Depolarımızın su yalıtımını PVC membranla yaparak kalıcı bir çözüm elde ettik.
    Cumhur Yıldırım

    Konveyör, Serbest Bölge İdari İşler

    5 star rating
    5 star rating
    5 star rating
    5 star rating
    5 star rating
    “İstanbul Boğazının en güzel yerinde konumlanan otelimizin 2 kullanım suyu 1 yangın suyu deposu var. Musluktan akan sularımızın temiz, kokusuz olması bizim için çok önemli. Bundan dolayı içme suyuna uygunluk belgesine sahip PVC membranları uygulayan Mavi Depo’yu tercih ettik. Bizi bilgiye doyurup, kusursuz bir uygulama gerçekleştiridiler. Mavi Depo’yu gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
    Erdoğan Güzer

    Radisson Blu, Teknik Müdür

    Yangın Su Deposu İzolasyonu Hakkında

    Yangınlar, aniden ortaya çıkabilen ve büyük hasarlara neden olabilen acil durumlardır. Yangınların hızla kontrol altına alınması, can güvenliği ve mal kayıplarının azaltılması için önemlidir. İşte bu nedenle yangın suyu depoları, binaların ve endüstriyel tesislerin yangın güvenliği açısından hayati bir rol oynar.

    Yangın Suyu Depolarının Önemi

    Yangın söndürme sistemleri, binanın veya tesisin yangına müdahalesini kolaylaştırmak ve yangını sınırlamak için tasarlanmıştır. Bu sistemlerin etkili bir şekilde çalışabilmesi için yeterli miktarda suya ihtiyaç vardır. İşte yangın suyu depolarının önemi:

    Hızlı Müdahale: Yangın suyu depoları, yangın anında hızlı müdahaleyi mümkün kılar. Depodaki su, yangın söndürme sistemleri tarafından hızla kullanılabilir, böylece yangın kontrol altına alınabilir.
    Yangının Yayılmasının Önlenmesi: Yangın suyu depoları, yangının yayılmasını önler. Yangın söndürme sistemleri, yangının başladığı bölgeyi izole ederek diğer alanlara sıçramasını engeller.
    Can Güvenliği: Yangınlar sırasında can güvenliği her şeyden önce gelir. Yangın suyu depoları, insanların güvende olmasını sağlamak için yangının etkilerini azaltır.
    Mal Kaybının Azaltılması: Yangın suyu depoları sayesinde yangınların hızla kontrol altına alınması, mal kayıplarını minimize eder. Değerli ekipmanlar ve malzemeler korunur.

    Yangın Suyu Depolarının Su Yalıtım Uygulamaları

    Yangın su depoları her zaman dolu ve kullanıma hazır olmalıdır. Bunun için yalıtımı kusursuz gerçekleştirilmelidir. Bu tip depolar için en uygun yalıtım malzemesi PVC membrandır. Yangın su depolarının içinde yer alan geniş çaplı borular da PVC membran ile rahatlıkla sarılır ve tam sızdırmazlık sağlanır.

    Yangın Suyu Depoları Bakımı Ve Temizliği

    Yangın suyu depolarının düzenli bakımı ve temizliği, yangın güvenliği için kritik öneme sahiptir. Bu depoların içi temiz ve bakımlı tutulmalıdır. Ayrıca, depoların su seviyeleri düzenli olarak kontrol edilmelidir.

    Mavi Depo olarak, yangın suyu depoları için profesyonel bakım ve temizlik hizmetleri sunmaktan gurur duyuyoruz. Yangın güvenliği konusunda herhangi bir ihmale yer yoktur. Yangın suyu depolarının etkili bir şekilde çalışabilmesi için düzenli bakım ve temizlik şarttır. Siz de yangın suyu depolarınızı güvenli bir şekilde korumak ve yangın güvenliği önlemlerinizi güçlendirmek istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Sorularınız Mı Var?

    Bize Hemen Ulaşın

    Su deposu yalıtımı ve izolasyonu hakkında bilgi, teklif ve tüm detaylar için için bizimle iletişime geçin.

    Mesai Saatleri

    08:30 – 18:30 (H.İçi)
    09:30 – 12:30 (Cmt.)

    Adres

    Çavuşoğlu Cd. No: 17/1 Kartal/İstanbul

    İletişim Formu